Involvera dig

Gudstjänst

Gudstjänst

Till våra gudstjänster är alla välkomna! Vi vill att dörren står öppen för dig, vare sig du är troende eller ej. Varje söndag börjar med en kopp kaffe i entrén, innan vi får ta del av lovsång, lyssna till predikan och fira nattvard tillsammans. Under predikan har vi söndagsskola och Bible Talk Junior för barnen, där de får prata om Jesus och höra berättelser från Bibeln på ett sätt som de förstår. Efter gudstjänsten finns det tid till gemenskap över en fika.

När: Varje söndag kl. 10:30

Bön

Bön

Vi tror att bön är något av det viktigaste i den kristna tron. Bönen är vårt sätt att samtala med Gud, men också ett sätt för oss att tacka Honom för det Han har gett oss. Därför känns det extra viktigt att vi tillsammans träffas och ber en dag i veckan. Kom och var med!

När: Varje tisdag kl. 18:30-19:30

Freda’

Freda'

Välkommen till en härlig familjefest i kyrkan! Några fredagar per termin samlar vi alla familjer med barn i olika åldrar till en kväll fylld av roligheter! När du ätit dig mätt på den goda tacobuffén är det dags för talkshow, lika roande för stora som små! Kvällen avslutas med disco och öppen kiosk! En fest för en billig peng som ni inte vill missa!

När: Några fredagar per termin kl. 18:00. Aktuella datum hittar ni i kalendern.

Tjejkväll

Tjejkväll

En kväll som inte lämnar någon tomhänt. En gång per termin samlas kvinnor i alla åldrar till en kväll av god mat och en fängslande föreläsning av en inbjuden gäst. Håll utkik efter datum i kalendern eller på vår Instagram och anmäl dig och dina väninnor så snart du bara kan!