Involvera Dig

Gudstjänst

Till våra gudstjänster är alla välkomna! Vi vill att dörren står öppen för dig, vare sig du är troende eller ej. Varje söndag börjar med en kopp kaffe i entrén, innan vi får ta del av lovsång, lyssna till predikan och fira nattvard tillsammans. Under predikan har vi söndagsskola och Bible Talk Junior för barnen, där de får prata om Jesus och höra berättelser från Bibeln på ett sätt som de förstår. Efter gudstjänsten finns det tid till gemenskap över en fika.

När: Varje söndag kl. 10:30

Öppen Kyrka

Öppen kyrka

Mitt i veckan öppnar vi upp kyrkan och bjuder på kaffe, saft och hembakade kanelbullar! Kom som du är, ta med en vän, och få en paus i vardagen. Här finns inga krav. Välkommen att samtala, läsa en bok eller skapa dig nya bekantskaper.

När: Varje onsdag kl. 14:00-16:00

Bön

Vi tror att bön är något av det viktigaste i den kristna tron. Bönen är vårt sätt att samtala med Gud, men också ett sätt för oss att tacka Honom för det Han har gett oss. Därför känns det extra viktigt att vi tillsammans träffas och ber en dag i veckan. Kom och var med!

När: Varje tisdag kl. 18:30-19:30

Bible Talk

Smågrupp

Längtar du också efter att få djupare förståelse för Bibeln? Har du, som oss andra, frågor och funderingar kring kristen tro som du vill lyfta i en mindre grupp? En dag varannan vecka samlas vi till Bible Talk. Vi börjar med en lätt kvällsfika och dyker sedan ner i en bibeltext som vi tillsammans läser och diskuterar. Dessa kvällar är små guldkorn mitt i veckan där vi alla får med oss något tänkvärt och uppmuntrande.

Kontakt: info@viskadalskyrkan.se

Freda’

Freda'

Välkommen till en härlig familjefest i kyrkan! En fredag i månaden samlar vi alla familjer med barn i olika åldrar till en kväll fylld av roligheter! När du ätit dig mätt på den goda tacobuffén är det dags för teater, lika roande för stora som små! Kvällen avslutas med disco och öppen kiosk! En fest för en billig peng som ni inte vill missa!

När: En fredag i månaden kl. 18:00. Datum hittar ni i kalendern.

Tjejkväll

En kväll som inte lämnar någon tomhänt. En gång per termin samlas kvinnor i alla åldrar till en kväll av god mat och en fängslande föreläsning av en inbjuden gäst. Håll utkik efter datum i kalendern eller på vår Instagram och anmäl dig och dina väninnor så snart du bara kan!