Involvera Dig

Gudstjänst

På våra gudstjänster är alla välkomna! Vi vill att dörren står öppen för dig, vare sig du är troende eller ej. Varje söndag börjar med en kopp kaffe i entrén, innan vi får ta del av lovsång, lyssna till predikan och fira nattvard tillsammans. Under predikan har vi söndagsskola för barnen, där de på ett kreativt och lekfullt sätt får höra berättelsen om Jesus. Efter gudstjänsten finns det tid till gemenskap över en fika.

När: Varje söndag kl. 10:30

Nyfiken på Gud

Vem är Jesus? Det här är en grupp för dig som vill veta mer om den kristna tron. Ett perfekt tillfälle att ställa frågor och prata med andra i samma situation, i ett koncept som liknar Alpha. Vi börjar kvällen med en fika tillsammans, och läser sedan ur en text som öppnar upp för samtal. Välkommen att anmäla dig!

Kontakt: info@viskadalskyrkan.se

Öppen Kyrka

Öppen kyrka

Mitt i veckan öppnar vi upp kyrkan och bjuder på kaffe, saft och hembakade kanelbullar! Kom som du är, ta med en vän, och få en paus i vardagen. Här finns inga krav. Välkommen att samtala, läsa en bok eller skapa dig nya bekantskaper.

När: Varje onsdag kl. 13:00-16:00

Bön

Vi tror att bön är något av det viktigaste i den kristna tron. Bönen är vårt sätt att samtala med Gud, men också ett sätt för oss att tacka Honom för det Han har gett oss. Därför känns det extra viktigt att vi tillsammans träffas och ber en dag i veckan. Kom och var med!

När: Varje tisdag kl. 18:30-19:30

Smågrupp

Längtar du också efter en dag i veckan med bön som tar oss djupare in i livet tillsammans med Gud och varann? Smågruppen är ett tillfälle att längta till som hjälper oss att fokusera i vardagen på Han som är viktigare. Smågrupperna i församlingen är av olika storlek och upplägg men har alla samma mål och mening: att växa i tro, stötta och be för varann och komma närmare Gud. Tillsammans.

Kontakt: info@viskadalskyrkan.se

Freda’

Freda'

Välkommen till en härlig familjefest i kyrkan! En fredag i månaden samlar vi alla familjer med barn i olika åldrar till en kväll fylld av roligheter! När du ätit dig mätt på den goda tacobuffén är det dags för teater, lika roande för stora som små! Kvällen avslutas med disco och öppen kiosk! En fest för en billig peng som ni inte vill missa!

När: En fredag i månaden kl. 18:00. Datum hittar ni i kalendern.

VIP

VIP ett utmärkt fredagshäng där det erbjuds aktiviteter som tv-spelkväll, musikquiz mm, samt en andaktsstund för ditt barn som snart har nått tonårsåldern (årskurs 4-6). Dessutom är kiosken öppen hela kvällen! Ett riktigt bra tillfälle att dra med sina bästa vänner – det blir en grym kväll!

När: En fredag i månaden kl. 17:30. Datum hittar ni i kalendern.

Tjejkväll

En kväll som inte lämnar någon tomhänt. En gång per termin samlas kvinnor i alla åldrar till en kväll av god mat och en fängslande föreläsning av en inbjuden gäst. Håll utkik efter datum i kalendern eller på vår Instagram och anmäl dig och dina väninnor så snart du bara kan!